Nyt fra bestyrelsen

01-06-2020
Kære kolonister
Præmiering af veldyrkede haver.
Så er det tid for bedømmelse af haver og præmiering af de mest veldyrkede. Bedømmelserne foregår lørdag den 6. juni mellem kl. 10 og 12. Det er frivilligt at deltage, men ønsker man at deltage skal bedømmelses udvalget have adgang til haven i ovennævnte tidsrum. Hvis havelågen er åben, tages det som tegn på, at man ønsker at deltage. 
Bestyrelsen glæder sig over, at mange dygtige haveejere får deres velfortjente præmier og ser frem til en hyggelig dag.
Med venlig hilsen
Børge
19-05-2020

Hej alle kolonister.

Så er der en lille opgave vi skal have udført ude i Bøgely og det kunne vi i bestyrelsen, godt bruge et par ekstra hænder til.
Vi skal have samlet skrald fra stamvejen og op til Viborgvej.
Det bliver på søndag d. 24 maj kl. 10:00. Vi mødes ved teltpladsen, hvor vores formand vil byde på en lille en, inden vi går igang. Vi regner med at det max vil tage 2timer.
Når vi er færdige vil der være en øl eller sodavand.
Hvis i har mulighed for at hjælpe må i meget gerne lige skrive i kommentar feltet (facebook) så jeg kan holde styr på hvor mange vi bliver.
Vi håber at i vil give en hånd med.
Vh Sara/bestyrelsen.
17-05-2020
Muldvarpe problemer - hjælpen er nær.
 
Børge Bak Thygesen - 20593738
Udlåner vederlagsfrit fælder og hjælper Bøgely kolonister igang med at bekæmpe muldvarpen. Har du friske muldskud i din have eller på fælles arealer i din nærhed og ønsker hjælp, kommer jeg gerne og opstiller en fælde og du bliver instrueret i hvad du herefter skal gøre. Før vi går igang bedes du jævne alle gamle skud så vi kan se hvor muldvarpen er aktiv.
 
 
16-05-2020
Bestyrelsen er meget opmærksom på rotteproblemet og prøver at påvirke situationen blandt andet med en bedre affaldskultur. Ved havesyn i denne uge har foreløbig 4 haveejere blevet pålagt at efterleve haveforeningens ordensregler. Det drejer sig ikke mindst om forhold vedrørende rod, affaldsdynger og husdyrhold. Haveejeren får en ganske kort frist til at få forholdene bragt i orden.
16-05-2020
Ugler mod rotter. Har fået fortalt, at man flere steder i Danmark har gode erfaringer med at opsætte ugle kasser, hvis man er plaget af rotter. Det forlyder at et enkelt uglepar (Natugler) kan konsumere op til 1000 rotter om året. Er der nogen i kolonien der har erfaringer med bygning og opsætning af uglekasser hører jeg gerne om det.