Nyt fra bestyrelsen

14-12-2020
2 stk. gamle trailere, som henstår på den sydlige trailer parkeringsplads. De har ikke været i brug i mange år og ligner mest skrot. Er der nogen der ved hvem der ejer dem. Vi vil gerne have dem væk for at give plads til andre.
Med venlig hilsen Børge.
 
 
 
22-10-2020
Hej kolonister
Der er stadig solskin i haven. Men vandet skal lukkes og det bliver den 15 november kl 12.00.
Vejret kan dog ændre planerne
Mvh Per Vestergaard
29-09-2020
Høst arrangement.
Det var den sommer, dejlig var den, men hvor gik den hurtigt. Høst af frugt og grøntsager og efterår med fantastisk farvepragt venter lige om hjørnet. I Bøgely holdt vi traditionen tro et høst arrangement lørdag den 26. september, med deltagelse af ca. 40 haveejere og familier. Vejret var ikke det allerbedste, men dog ikke værre end at vi sad under åbenhimmel, uden at blive våde. Menuen bestod af grill pølser og øl eller vand.
Der blev uddelt præmier til dygtige og flittige haveejere. Førstepladsen gik til Mogens Nørgård have nr. 77. Anden pladsen gik til Jan Kristensen have nr. 71. Tredje pladsen gik til Tove Madsen have nr. 66. Sara Jespersen have nr. 28 blev nr. 4 og Ivan Betzer have nr. 73 blev nr. 5.
Flidspræmie - vi havde desværre kun en, flere havde fortjent den, men kun en kunne få den. Det blev Jan have 71 der fik den, som en beskeden tak for en meget stor arbejdsindsats for Bøgely.
Rosende omtalt for en stor arbejdsindsats for Bøgely blev endvidere Holger have 36, Pauli have 68 og Per have 64.
Varm efterårs hilsen - Børge
23-09-2020
Svend O. Nielsen i have nr. 7 tilbyder at køre haveaffald på lossepladsen sidste uge i hver måned. Prisen er 50 kr. pr. haveejer. Der vil være tillæg for andet og større ting. Hans telefonnummer er 21425273.
Godt initiativ Svend. Det bliver sværere og sværere for os at finde en god undskyldning for at smide det tilfældige steder. 
Børge 🙂
 
 
20-09-2020
Kære kolonister
 
Tiden nærmer sig for vores høst arrangement. I bestyrelsen glæder vi os til at se så mange som muligt af haveejerne i Bøgely, med familier. Der er ikke nogen der har budt ind med specielle arrangementer for børn, men skulle nogen få gode ideer til noget sjovt, kan det nås endnu. Vi mødes på lørdag den 26. september kl. 13, på samlingspladsen ved toiletterne. Vi skal grille nogle pølser, som er foreningens omgang. Desuden er foreningen vært ved en øl eller vand. Der vil blive uddelt præmier til dygtige haveejere m.v. Hvis vejret er til det rejser vi et telt.
Vi vil rigtig gerne vide hvor mange vi bliver ca. så vi får købt nok, men ikke alt for meget. Uforpligtende tilmelding vil derfor blive modtaget med tak. Facebook - mail: b.bakthygesen@gmail.com - tlf.: 20593738
Varm eftersommer hilsen fra bestyrelsen