04-03-2021

Grill hytte

Hej kolonister
Som oplæg til generalforsamling.
Vi har i haveforeningen en særlig konto (indestående pt. Ca. 260000 kr.) til køb af et fælleshus. Jeg tror sammen med bestyrelsen at en overvejende del af medlemmerne foretrækker en noget billigere og mere overskuelig løsning i form af en hytte, hvor der eventuel kan grilles. Hytten kan være delvis lukket eller åben og ligge på den gamle teltplads og den skal helst kunne rumme ca. 60 voksne.
For at kunne finde forslag til det,har vi fra bestyrelsen været rundt og se på hytter med hul i taget til gril mm., der er i omegn af Silkeborg. Vi kan anbefale at køre forbi en ny opført ottekantet hytte på ca. 50m2. Hytten står ca. 400m fra Bøgely i luftlinje. Eksakt adresse er for enden af Tvebaksvej. Børge fik et prisoverslag til ca. 100000 kr. med forbehold. Sidst nævnte model kunne være et emne til vedtagelse på generalforsamlingen.
Sammen med en besparelse på fælleshuset med en hytte i stedet for, har vi tænkt at forbedre toiletforholdene, eventuel et hus mere tættere på den nye afdeling. Det kunne tænkes at gøre toiletterne brugelig hele året.
Med hensyn til fælleshus, har jeg det bedste bud været fra Dich huse i Roslev. Det er en præfabrikeret bjælkehus på 120 m2 . Pris 221400 kr. i materiale + sokkel ca 30000 kr. Arbejdsløn påregnes 60% af materiale prisen, det giver 121000 kr. Hvilket i alt giver 372400 kr. uden el og isolering. Reel pris med toilet og andre faciliteter løber det nemt op i 500000 kr. Denne løsning vil nok være for dyr til at kunne realiseres med medlemmernes billigelse. Jeg har snakket med direktøren, som siger at der er opført 2 på Sjælland, men han kan desværre ikke udlevere tlf. eller adresse på grund af ny lovgivning. https://dihc.dk/produkt-kategori/bjaelkehytter/...
Det var lige en kort orientering.
Mvh.
Per Vestergaard