23-03-2020

Sara orienterer

Hej alle kolonister. 🌸
Håber i nyder det gode vejr og er kommet godt igang i haverne. ☀️
På bestyrelsesmødet i går d.22 marts fik vi valgt nogle datoer for kommende arrangementer, derudover fik vi også snakket om nogle ting der trængte til en påmindelse.

1)Sankthans bålet som er på fællesarealet, må der ikke blive smidt mere træ eller noget andet på, da det så bliver for stort og vi vil få svært ved, at kunne styre det til sankthans aften.

2) Vi har besluttet, at tilbyde en rigtig hyggelig aften på sankthans aften, hvor der vil være mulighed for lidt samvær ude i Bøgely.
kl. 18:00 vil bestyrelsen have tændt op nogle grille, så man skal være velkommen til, at tage sin mad og drikkevare med op til teltpladsen og nyde den sammen med os og dem som skulle have lyst til at komme.
Hvis man derimod kun har lyst vil komme og være med til at tændt bålet, skal man være så velkommen, det tidspunkt er ikke fastsat endnu, så det vil komme senere.
Vi håber, at der er en masse som skulle have lyst til at deltage, vi i bestyrelsen skal nok bidrage med masser af godt humør og hyggelige samtaler 😉 Så kom frisk.

3) Den 25-26 april vil der være mulighed for at kunne komme af med sit have affald og det vil sige at det er KUN til haveaffald og ikke andet. Der vil kom to containere, i hver sin ende af Bøgely.

4) Når nu sæsonen snart går igang og haverne skal til, at gøres klar og vi skal have tingende til spire, skal vi lige huske på, at vanding KUN må foregå når man er i sin have.

Håber i alle sammen har det godt i disse tider og passer på hinanden derude.
Mvh Bestyrelsen